Sergiusz H.
- Mężczyzna, 53 lata
- Część etatu
- Doświadczenie: powyżej 5 lat
- Poznań
- Inne usługi
- Potwierdzony adres e-mail
Moje główne pasje to gotowanie i badanie historii jedzenia, 10 lat prowadziłem rubrykę kulinarną w polonijnym tygodniku Cooltura, pisząc artykuły nawiązujące do kuchni angielskiej. Byłem także Prezesem Polskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników w Wielkiej Brytanii.
W 2015 roku wziąłem udział w kulinarnym show POLSATU TOP CHEF zdobywając miejsce w Finale. Od 2020 roku prowadzę własną działalność gospodarczą. Organizuję warsztaty dla amatorów oraz szkolenia dla profesjonalnych kucharzy. Pomagam otwierać nowe restauracje uczestnicząc jako konsultant w projektowaniu kuchni, generowaniu systemów HACCP, układaniu i wdrażaniu menu. Jestem jurorem w konkursach kulinarnych. Najbardziej jednak cenie sobie żywą kuchnie skierowaną wprost do ludzi. Dlatego też wysyłam swoja ofertę współpracy.
zdyscyplinowany znający kuchnie świata lider umiejący liczyć myślący do przodu
zorganizowany cierpliwy innowacyjny zorientowany na sukces biznesu zadowolenie gości i
zespołu